DOSTAVO PAKETOV VRŠIMO S PODJETJEM DPD

 • NAROČILA ODANA DO 13:00 BODO ODPOSLANA ŠE ISTI DAN

  Predvideni rok dobave znaša običajno 1 delovni dan, včasih zaradi posebnih okoliščin lahko traja dlje (naročila med vikendi in prazniki).

 • BREZPLAČNA POŠTNINA ZA VSE PAKETE NAD 60€

  Naročilo nad 60 € je brez stroškov dostave, pri naročilu do 60 € pa je potrebno poravnati še poštnino, ki znaša 4,00 € z vračunanim 22 % DDV (pavšalni znesek).

 • POTEK DOSTAVE

  1. DPD vam pošlje 1. obvestilo preko e-maila ali sms-a o predvideni dostavi in morebitni višini odkupnine.

  2. Takoj, ko na dan dostave zjutraj kurir skenira paket se avtomatično pošlje 2. obvestilo, v katerem se nahaja predviden 1-urni časovni okvir za dostavo. Vključuje številko kurirja in oddelka za podporo uporabnikom.

  3. V kolikor je prvi poskus dostave neuspešen je prejemnik avtomatično obveščen preko e-maila ali sms-a. Sporočilo vsebuje povezavo, ki vodi direktno do aplikacije, kjer so na voljo vse možnosti za dostavo in prejemniki lahko sami izberejo možnost, ki jim najbolj ustreza.

  4. DPD je zelo prilagodljiv. S kurirjem se lahko dogovorite za drug naslov dostave ali za prevzem paketa v DPD paketni trgovini.

  5. Paketne trgovine se nahajajo na nekaterih poštah in bencinskih servisih Petrol. Paket je možno prevzeti v času obratovanja DPD paketne trgovine z veljavno osebno izkaznico ali potnim listom. Paket dvignete s prejeto kodo za prevzem.