Lastnik spletne strani Nebbia.si je podjetje Herkul, trgovina s športno prehrano in opremo. (www.herkul.eu), katero je tudi ekskluzivni uvoznik za Slovenijo, Hrvaško in Srbijo, pokrivajo pa tudi celotni EU.

---------------------------------------------------------

Časovnica razvoja NEBBIA znamke

1997

Stanka in Martin Pecko kot ljubitelja bodybuildinga ustanovita znamko NEBBIA. Nastane prva kolekcija, ki vsebuje 4 modele in njena zasnova, oblika in izdelava ustreza zahtevam bodybuilderjev.

1998

Zahvaljujoč se hitro naraščajočemu povpraševanju za znamko, se ponudba razširi – ustvarjena sta še dva produkta NEBBIA kolekcije. NEBBIA prav tako prvič izvozi blago izven Slovaške Republike.

1999

Z mislijo na pripadnice nežnejšega spola se kolekcija razširi z novo žensko linijo.

2000

NEBBIA postane vodilna znamka na slovaškem trgu. Sklene se sodelovanje z dobro znanimi imeni iz slovaške scene. V NEBBIA ekipi je Ján Kus - Chamiopn iz sveta bodybuildinga, Katka Trnovcová - mladinska prvakinja v svetu bodybuildinga in najboljši slovaški fitness tekmovalec Rado Pagáč.

2002

Kolekcija se posodablja z uporabo novih materialov. V ponudbi so novi izdelki iz Lycre, ki je novost na trgu. NEBBIA se prodaja na Slovaškem, Češkem in na Madžarskem.

2003

Obdobje izdelave modelov, ki niso povezani s svetom fitnesa. V kolekcijo je dodano toplotno spodnje perilo, funkcijske jakne, hlače za prosti čas, ipd.

2004 - 2011

Problematična sezona :) NEBBIA išče mesto na trgu.

2012

Ima ga! Pri NEBBII se prisega na fitnes in bodybuilding. Iz ponudbe se odstranijo vsi izdelki, ki niso povezani s fitnesom / bodybuildingom.

2013

Kolekcija se izboljšuje, v ponudbo se dodajajo netipični modeli, NEBBIA tako začenja oblikovati trende.

2014

NEBBIA opravlja izvoz izdelkov v 20 držav sveta, vključno z ZDA in Rusijo. Podpis pogodbe s prvim PRO Bodybuilderjem (Sami AlHaddad).

2015

NEBBIA ekipa je natovorjena z zvezdami! NEBBIA je postala uradna športna znamka najprestižnejšega fitnes/bodybuilding tekmovanja na svetu - MR Olympia!!! Na trgu je bikini kolekcija in NEBBIA oblači večino najboljših bikini tekmovalcev. NEBBIA postane številka ena v Vzhodni Evropi in se hitro širi tudi na druge trge.

2018 :)

NEBBIA je TOP na fitnes trgu.

Znamko NEBBIA odlikuje kvaliteta ter privlačni dizajni, ki pritegnejo prav vsakega posameznika. Kot ponosni sponzor najprestižnejšega fitnes tekmovanja v svetu MR. Olympia že od leta 2015 postavljamo smernice v fitnes svetu. NEBBIA se pogosto ponaša z rekom »We Dress The Best«, česar pa ne more zanikati prav nihče. V NEBBIA team-u so tako najboljši športniki sveta, kot so Oksana Grishina, Roelly Winklaar, Milan Saadek, Shawn Rhoden, Ondřej Kmošťák, Valerija Slapnik, Dennis Johansen, Olivia Pohankova, 

--------------------------------------------------------------

Spletna stran www.nebbia.si je sprva začela delovati v Sloveniji, zelo hitro pa smo ponudbo razširili še na sosednjo Hrvaško, Avstrijo, Nemčijo, Srbijo in Bosno in Hercegovino, sedaj pokrivamo celotno Evropo. 

V Sloveniji lahko NEBBIA fitnes oblačila najdete tudi v poslovalnicah HERKUL trgovin s športno prehrano in opremo (www.herkul.eu).